В Биомиметик Смайл използваме най-висококачествените материали в индустрията, за да създадем превъзходни естетични реставрации. Разгледайте материалите ни и изтеглете повече информация за тях.

Mатериали за 3D печат. Сертифицирани и биосъвместими, използват се за обработка на различни дентални материали – от метал (CoCrMo сплав) до биосъвместими пластмаси.

Certificate CE-issue

Цирконий

Високото качество на KATANA Zirconia има едно от най-високите нива на полупрозрачност на пазара, както и естествен градиент на цвета.

Safety Data

Ceramill Zirconia e високо полупрозрачен цирконий за изключително фини, естетични възстановявания.

ISO_Certificate Directive_93_42_EEC

Порцелан

GC Initial се използва за създаването на металокерамични и керамични реставрации. Всяка GC Initial керамика е адаптирана, за да отговори на нуждите на конкретния процес на производство и рамка, като нейния коефициент на топлинно разширение (или CTE).

CE_Certificate CE_Certificate_ISO CE_Certificate_ISO13485

IPS e.max CAD MT блокчетата са подходящи за техниката CAD / CAM. Съставени са от изпитания стъклокерамичен материал от литиево-дисиликатен дисиликат, който се отличава с якост на огъване от 530 MPa.

IPS Empress CAD получава своятта изключителна хомогенност и здравина от 160 MPa в оптимизиран индустриален производствен процес. Предлага се IPS Empress CAD в A – D, Chromascop и 4 Bleach нюанси, както и в 6 размера. Може да се използва за изработката на изцяло керамични възстановявания за единични зъби, като корони и фасети.

Пластмаса

PMMA дискове за временни корони и мостове

Ceramill PEEK е високоефективен полимер за производство на сменяеми и неподвижни конструкции като корони, мостове и конструкции поддържани от импланти.

ISO_Certificate Directive_93_42_EEC

Композит

Vita Enamic e хибридна керамика с двойна керамично-полимерна мрежова структура. Налични като моно- и мултихроматични типове в до три нива на полупрозрачност (T, HT, ST)

Certificate CE Certificate ISO

С Micerium се постига естествен външен вид и висока естетика при възстановяване.
Микрохибридният състав може да се използва както директно в устата, така и в лаборатория с дентиново тяло.

Certificate CE Certificate ISO 2015 Certificate ISO 2016