Биомиметик Смайл е лабораторен център за зъболекари и зъботехници с фокус върху дигиталната стоматология.

С нарастващите нужди и изисквания на пациентите всички сме принудени да планираме по-прецизно времето и работата си. Затова ние от Биомиметик Смайл разработихме пълен пакет от дигитални услуги, който да Ви даде увереност и да осигури най-добри резултати за Вашите пациенти.

Сигурно, бързо и удобно

Ние Ви предлагаме цялостно дигитално решение за всеки пациентски случай, с всички необходими компоненти от планирането до завършването му. Намалете времето прекарано на стола и броя на посещенията на Вашите пациенти с нашите качествени продукти, изпълнени в срок и на фиксирани цени.

Гъвкаво и лесно

Спестете време с модулните ни дигитални услуги и получете по-голяма гъвкавост с по-малко натоварване, като ни прехвърлите работата, която Ви бави и спъва.

Икономически изгодно

Разширете бизнеса си без нужда от допълнителни време и инвестиции за обучения, хардуер или софтуер. Оптимизирайте работата на практиката си с нас!

Ние от Биомиметик Смайл разбираме, че зъболекарите и лабораториите са на различни етапи на възприемане и прилагане на дигиталната стоматология. Ето защо Ви предлагаме широко портфолио от услуги, предназначени да отговорят на Вашите нужди, независимо колко сте запознати и дали използвате дигитални технологии.

Ние вярваме в отворената дигиталната стоматология, която Ви гарантира по-голям контрол и гъвкавост в процеса на възстановяване на усмивките на Вашите пациенти. Нашите услуги са разработени на модули с фокус върху качеството и ефективността. Те са достъпни както за потребители с най-високо ниво на CAD / CAM владеене, така и за такива, които се стремят изцяло да възлагат дигиталните си нужди на подизпълнители.

Независимо дали сте зъболекар или зъботехник, екипът ни се ангажира да предложи решението, което най-добре отговаря на Вашата практика.