В съвременната имплантология е важно не просто да поставим импланта, а да го поставим там където трябва да бъде. Така постигаме оптималното натоварване и възможност да изработим най-добре бъдещата конструкция, гарантирантираща дългосрочно успеха на импланта и възможно най-добра поддръжка на меките тъкани.

Подобрете точността, предсказуемостта и ефикасността на Вашата имплантология чрез използване на хирургични водачи от Биомиметик Смайл.

Можете да ни изпратите .STL файл с актуална ситуация и ние ще изработим хирургичния водач.

Или можем да работим в тясно сътрудничество – ще съгласуваме всеки етап от планирането с Вас по телефона и чрез TeamViewer достъп до Вашия компютър, за да можем да се доближим максимално до Вашите изисквания за решаване на случая.

Или може да се доверите изцяло на нашите специалисти. Необходимо е само да разгледате и одобрите нашето планиране, преди да пристъпим към изработка.

Какво е нобходимо да ни предоставите, ако ни доверите изработването на хирургичен водач:

  • Актуална интраорална ситуация на пациента
  • CBCT
  • Фото снимки
  • Попълнен Лабораторен формуляр за поръчка

Как изглежда работния процес:

Какви са сроковете за изпълнение:

  • До 3 дни след получаване на пакета с информация за пациента, ще се свържем с Вас, за да обсъдим планирането на лечението с импланти.
  • До 2 дни след получаване на Вашето потвърждение, ще получите хирургичен водач и временните протетични възстановявания, ако сте избрали да поръчате изработката им при нас.

Какво ще получите в деня преди планираната операция:

  • Пълен хирургичен протокол, в който е описана позицията, вида и размера на всеки планиран имплант.
  • Drill protocol, описващ дължината и последователността на фрезите, с които е необходимо да работите, за да поставите всеки имплант според плана.
  • Хирургичен водач

Вижте как да подготвите и изпратите първоначалната информация за поръчка тук и започваме!

Какво още е добре да знаете:

Ние от Биомиметк Смайл работим в тясно сътрудничество с официалните дистрибутори на американската имплантна система BioHorizons и израелската имплантна система Alpha Bio Tec. Това ни дава възможност да Ви предложим не само хирургичен водач, а завършен пакет от услуги за възстановяване с импланти.

Но дори и да работите с друга имплантна система, не се колебайте да се свържете с нас!

Следваща стъпка – Индивидуални протетични решения.