Най-голямото предизвикателство в протезирането на импланти е работата с меките тъкани.

Когато изработваме индивидуални решения за всеки пациент, ние гарантираме оптимална функция и добра естетика. Дигиталните технологии, комбинирани със съвременните дентални материали, позволяват на клиницистите и лабораториите да създават по-предсказуеми, функционални и естетични продукти. Персонализираните реставрации на Биомиметик Смайл са индивидуално проектирани и прецизно фрезовани с помощта на най-модерното оборудване. Всяка реставрация е създадена с най-висока степен на точност, качество и завършеност, за да отговаря на уникалната анатомия на пациента.

Изработването на индивидуални гингивоформери за всеки имплант осигурява поддръжка на меките тъкани, като по този начин се съхранява гингивалното ниво и се предотвратява колапс на венеца след имплантиране.

Местопазителят възстановява временно липсващият зъб за периода на остеоинтеграция. Подходящ етап е и при имедиатно имплантиране.

Временната корона е алтернатива на индивидуалния гингивоформер и се изработва на база планирания имплант. Също подходяща за импланти с имедиатно натоварване и достатъчно добра първична стабилност, както и за импланти във фронталната област.

Временна протеза при лечение на частично или тотално обеззъбени челюсти …

Може да разчитате на нас за изработване на широка гама финални реставрации върху импланти – вижте цялото ни портфолио в секция Продукти на нашия сайт или се свържете с нас.